Log ind

Velfærd uden kompromis

Velfærd uden kompromis
På slægtsgården ”Stistrupgaard” driver Ella og Vagn Jensen deres bedrift på 380 malkekøer. Størstedelen af besætningen befinder sig på ”Stistrupgaard”, mens sønnen Brian Hovgaard står for driften af en lejet stald med 165 malkende køer.
Efter beslutning om at flytte alle kælvningerne hjem på slægtsgården,
blev der i foråret 2014 bygget en ny velfærdsstald i et lyst og venligt staldmiljø med optimale forhold for både kalve samt gold- og kælvekøer. Stalden rummer et afsnit med løsdrift til 64 køer og har sammenhængende kælvningsafdeling, hvor der i detaljerne er lagt fokus på god logistik og funktion.

"Jyden har tidligere leveret staldinventar til os og har gjort det nu igen til vores nye velfærdsstald. Resultatet er uden tvivl blevet godt, og vi har fået tilgodeset vores behov og ønsker for indretningen uden at skulle gå på kompromis. Det har været en god oplevelse hele vejen
igennem processen fra de første, spæde ideer til stalden stod færdig til brug. Selve montagen blev udført af Jydens montører, der lagde høj kvalitet i montageopgaven med stor faglig dygtighed og sparring på små, men vigtige detaljer i stalden."

Ella og Vagn Jensen, mælkeproducenter, Farsø, Danmark

Projektsalg - din partner i stalden

At være partner i stalden kræver et stærkt samarbejde bygget på tillid. Vores mål er derfor, at levere stærke løsninger skabt til vækst for dig – og det gør vi ved at have fokus på processen både før, under og efter projektforløbet.

Komponentsalg - din direkte vej!

Med et stort og bredt produktprogram hos Jyden, får du adgang til et væld af velafprøvede og gennemudviklede komponenter til både kvæg- og svinestalde. Her finder du alt fra mindre fittings til selv store glasfibersiloer!

Jyden   |   Idomvej 2   |   DK-7570 Vemb   |   T: +45 97484099   |   F: +45 97484094   |   info@jyden.com