STRONG SOLUTIONS MADE FOR GROWTH

Jyden er kendetegnet ved at have stærke løsninger skabt til vækst overalt i sit produktprogram - både til store, komplicerede staldprojekter og til mindre renoveringsprojekter.

Produktprogrammet er baseret på mekaniseringsløsninger til kvæg- og svinestalde, der - udover inventardelen - omfatter foder- og transportsystemer, vand- og gulvløsninger, ventilation, luftrensning, LED-belysning, varmerør og meget mere.

Desuden har Jyden flere stærke nicheprodukter til både fåre- og fjerkræstalde.

STALDINVENTAR

Jydens staldinventar er baseret på skræddersyede indretningsløsninger til professionelle produktionssystemer i primært kvæg- og svinestalde.

Indretning tilpasses i materialevalg og dimensionering udfra dine individuelle behov og ønsker - med fokus på funktionalitet og dyrevelfærd, så produktionsøkonomien optimeres.

FODRINGSSYSTEMER

Udvalget af fodringssystemer omfatter bl.a. indtransport af kraftfoder i kvægstalde samt tørfodringsanlæg i svinestalde. Disse anlæg er opbygget i moduler og kan som markedets længste opnå en længde på 800 meters transport.

Derudover er der de velkendte AP Swing-foderautomater til både smågrise og slagtesvin samt diverse krybber og trug til øvrige staldafsnit.

Til kvægstalde har Jyden forskellige typer af foderfronte samt diverse polymerkrybber.

VANDLØSNINGER

Jydens vandløsninger omfatter de berømte AP AquaLevels samt vandfremføring, drikkekopper, ventiler og overbrusning i svinestalde.

Til kvægstalde har Jyden ligeledes et bredt sortiment af vandkar og drikkekopper.

GULVLØSNINGER

Jyden har et stort og bredt sortiment af AP plast- og støbejernsriste til svinestalde.

Foruden det, kan Jyden også levere forskellige typer af underlag til sengebåse samt gummimåtter til skrabegange i kvægstalde.

OPVARMNING & KØLING

Til farestalde (og smågrisestalde) kan Jyden tilbyde Aniheater-varmelampe til optimal opvarmning og temperatur for pattegrisene. I smågrisestalden er der mulighed for at supplere med ribberør til opretholdelse af optimal temperatur.
Til fjerkræstalde er Jydens varmekalorifer den ideelle løsning til optimal udnyttelse og fordeling af varme.
Jydens aircooling anvendes både i kvæg- og svinestalde, hvor der er et behov for nedkøling af temperaturen - primært for at forhindre stress blandt dyrene.

VENTILATION

Jyden har en bred produktvifte indenfor ventilationsanlæg, heriblandt markedets mest energibesparende EC-ventilatorer, som sikrer optimal trivsel og godt miljø i svinestaldene.

Derudover tilbyder Jyden forskellige former for naturlig ventilation til kvægstalde samt tubeventilation til kalvestalde.

SILOER & FLEXSNEGLE

Jyden fører et bredt sortiment indenfor glasfiber- og stålsiloer samt flexsnegle. Siloerne har mange anvendelsesmuligheder og kan leveres med forskelligt udstyr og tilbehør, som f.eks. udluftningsfilter, specialdesignet sneglebund, inspektionslem og regnslag til optagerstation.

Projektsalg - din partner i stalden

At være partner i stalden kræver et stærkt samarbejde bygget på tillid. Vores mål er derfor, at levere stærke løsninger skabt til vækst for dig – og det gør vi ved at have fokus på processen både før, under og efter projektforløbet.

Komponentsalg - din direkte vej!

Med et stort og bredt produktprogram hos Jyden, får du adgang til et væld af velafprøvede og gennemudviklede komponenter til både kvæg- og svinestalde. Her finder du alt fra mindre fittings til selv store glasfibersiloer!

Jyden   |   Idomvej 2   |   DK-7570 Vemb   |   T: +45 97484099   |   F: +45 97484094   |   info@jyden.com