Log ind

Smågrisesti i panelinventar

Smågrisesti i panelinventar
Smågrisesti i panelinventar
Smågrisesti i panelinventar
Smågrisesti i panelinventar
Lang holdbarhed
Panelinventar er fremstillet af et PVC-frit polypropylen-materiale, som bl.a. har den fordel at være resistent overfor de fleste kemikalier samt være slagfast mod dynamiske stød. Denne produktegenskab er med til at opretholde materialet som nyt og dermed sikre en lang holdbarhed for inventaret.
Indvendigt er panelcellerne produceret i en sandwichkonstruktion med en dimension på 51 mm - en konstruktion, som gør inventaret sikkert og stabilt.  

God hygiejne i stalden
Panelinventar har en stærk og glat materialeoverflade, hvorved ophobning af skidt og bakterier minimeres. Den solide og glatte overflade skaber ligeledes mulighed for en nem og effektiv rengøring, hvilket fordrer gode hygiejneforhold – og dermed sundere grise i stalden.

Fleksibel højde
Smågrisestier i panelinventar indrettes primært i højde 80 cm, men der er mulighed for at sammensætte forskellig højde i skillevæg og forværk.

Optimalt staldklima
Inventaret kan leveres og kombineres med lukket, halvåbent eller helt åbent inventar, afhængigt af behovet for indretning og ventilation i stalden.

Enkel montage
Indretning med panelinventar minimerer brugen af stolper og beslag, hvilket både giver en økonomisk besparelse og en gevinst i praksis.  Foderautomater kan monteres direkte på inventaret – en anden mulighed er integration af vandrør op til en diameter på 40 mm.
Overdækninger kan etableres i støbekrydsfiner.

Projektsalg - din partner i stalden

At være partner i stalden kræver et stærkt samarbejde bygget på tillid. Vores mål er derfor, at levere stærke løsninger skabt til vækst for dig – og det gør vi ved at have fokus på processen både før, under og efter projektforløbet.

Komponentsalg - din direkte vej!

Med et stort og bredt produktprogram hos Jyden, får du adgang til et væld af velafprøvede og gennemudviklede komponenter til både kvæg- og svinestalde. Her finder du alt fra mindre fittings til selv store glasfibersiloer!

Jyden   |   Idomvej 2   |   DK-7570 Vemb   |   T: +45 97484099   |   F: +45 97484094   |   info@jyden.com