Log ind

Slagtesvinesti i PVC planker

Slagtesvinesti i PVC planker
Slagtesvinesti i PVC planker
Slagtesvinesti i PVC planker
Slagtesvinesti i PVC planker
Forbedret dyrevelfærd
Plankeinventaret er indrettet i en højde på 75 cm med to overrør - i alt 100 cm - hvilket giver god mulighed for naturlig ventilering stierne i mellem og derved minimeres risikoen for halebid.
Slagtesvinestien kan også indrettes med stisider med plankeinventar i fuld højde eller med et vandret overrør over plankeinventaret.

Individuel tilpasning
Plankeinventaret kan tilpasses på mål efter kundens ønske. Stien kan indrettes med lukkede stisider og med tremmeelementer. Plankeinventaret kan desuden nemt tilpasses det aktuelle gulvfald, hvilket kan minimere investeringsomkostningerne betragteligt.

Finish & funktionalitet
Plankeinventaret har en høj finish og et funktionelt design, både hvad angår stien som helhed og på detaljeniveau. Stien har f.eks. plaststolper med afrundede kanter, der fordrer god sikkerhed for slagtesvinene, så skader minimeres.

Stien kan leveres med låge i fuld bredde eller med delt låge.
Den delte låge er udstyret med "self-lock", hvilket betyder at lågen låser selv ved et let skub (kan låses fra begge sider).
Lågen i fuld bredde kan med én hånd åbnes og lukkes i begge sider - takket være det funktionelle kliksystem.  
 
God hygiejne
Lågen slutter tæt til gulv og minimerer gødning på gang.
Plaststolperne giver tætte samlinger og sammen med den glatte plankeoverflade gør det stien nem at rengøre, hvilket fordrer en god hygiejne i stien.

Projektsalg - din partner i stalden

At være partner i stalden kræver et stærkt samarbejde bygget på tillid. Vores mål er derfor, at levere stærke løsninger skabt til vækst for dig – og det gør vi ved at have fokus på processen både før, under og efter projektforløbet.

Komponentsalg - din direkte vej!

Med et stort og bredt produktprogram hos Jyden, får du adgang til et væld af velafprøvede og gennemudviklede komponenter til både kvæg- og svinestalde. Her finder du alt fra mindre fittings til selv store glasfibersiloer!

Jyden   |   Idomvej 2   |   DK-7570 Vemb   |   T: +45 97484099   |   F: +45 97484094   |   info@jyden.com