Log ind

Sengebøjle 6K

Sengebøjle 6K
Sengebøjle 6K
Sengebøjle 6K
Varenummer: H354-8510
Sengebøjle 6K er den ideelle bøjle til kalve og ungdyr. Udformningen af bøjlen er designet således, at den følger kalvens og kviens kropsform ved hvile. Sengebøjlen giver optimal støtte og sikrer dermed et rent leje i sengebåsen.
Sengebøjlen findes i 5 varianter, afhængig af aldersgruppe.

Specialdesignet bøjleudformning
Udformningen af bøjlen sikrer, at kalven/kvien ikke kan blive fastklemt, hvilket minimerer risikoen for skader. Kalven/kvien får desuden en korrekt og naturlig hvileposition, hvilket resulterer i en bedre hygiejne og en lavere sygdomsfrekvens.

Variabel bredde på sengebås
Sengebøjlen er monteret på 2 x 1½" frontrør, hvilket gør det muligt at variere båsens bredde, hvorved stalden fremtidssikres.

Hævet frontrør
Det nederste frontrør er hævet, hvilket giver stor bevægelsesfrihed og en god liggekomfort med det resultat, at der opstår færre trykskader. Ligeledes mindskes risikoen for tilskadekomne ungdyr, da gennemgang ved frontrør forhindres.

Fast U-jernsbeslag
Det faste U-jernbeslag sikrer en stærk konstruktion, der mindsker risikoen for nedbrud samt sikrer lang holdbarhed.

Prisen for 1 sengebøjle inkl. beslagProjektsalg - din partner i stalden

At være partner i stalden kræver et stærkt samarbejde bygget på tillid. Vores mål er derfor, at levere stærke løsninger skabt til vækst for dig – og det gør vi ved at have fokus på processen både før, under og efter projektforløbet.

Komponentsalg - din direkte vej!

Med et stort og bredt produktprogram hos Jyden, får du adgang til et væld af velafprøvede og gennemudviklede komponenter til både kvæg- og svinestalde. Her finder du alt fra mindre fittings til selv store glasfibersiloer!

Jyden   |   Idomvej 2   |   DK-7570 Vemb   |   T: +45 97484099   |   F: +45 97484094   |   info@jyden.com