Log ind

Sengebøjle 16A

Sengebøjle 16A
Sengebøjle 16A
Sengebøjle 16A
Sengebøjle 16A
Varenummer: H354-8350
Sengebøjle 16A er vores mest populære sengebøjle til malkekøer - og med god grund. Udformningen af selve bøjlen gør, at koen har et optimalt leje i sengebåsen maed tilstrækkelig plads og god hygiejne.  Specialdesignet bøjleudformning
Bøjlen er designet således, at koen ikke kan komme i klemme, hvilket minimerer risikoen for skadede dyr. Bagtil er bøjlen formet således, at koen får naturlig og optimal hvileposition i sengebåsen, hvilket sikrer et renere leje med en bedre hygiejne, lavere sygdomsfrekvens og øget mælkekvalitet til følge.

Udeladt frontrør
Det forhold, at der ikke anvendes frontrør til sengebøjlen, giver færre omkostninger, hvilket resulterer i en lavere investering. Derudover betyder det en større bevægelsesfrihed i sengebåsen, når koen skal lægge sig ned eller rejse sig op, hvilket giver længere hvileperiode. Resultatet er øget dyrevelfærd og højere mælkeydelse.

Krydsbeslag ved nakkerør
Krydsbeslaget ved nakkerøret bevirker, at sengebøjlen bliver lettere at justere, hvilket er ensbetydende med arbejdsbesparelse ved indkøring.

Fast U-jernsbeslag
Det faste U-jernbeslag sikrer en stærk konstruktion, der mindsker risikoen for nedbrud samt sikrer lang holdbarhed.

Prisen for 1 sengebøjle inkl. beslag


Projektsalg - din partner i stalden

At være partner i stalden kræver et stærkt samarbejde bygget på tillid. Vores mål er derfor, at levere stærke løsninger skabt til vækst for dig – og det gør vi ved at have fokus på processen både før, under og efter projektforløbet.

Komponentsalg - din direkte vej!

Med et stort og bredt produktprogram hos Jyden, får du adgang til et væld af velafprøvede og gennemudviklede komponenter til både kvæg- og svinestalde. Her finder du alt fra mindre fittings til selv store glasfibersiloer!

Jyden   |   Idomvej 2   |   DK-7570 Vemb   |   T: +45 97484099   |   F: +45 97484094   |   info@jyden.com