Log ind

Sengebøjle 15A

Sengebøjle 15A
Varenummer: 1354-8680
Frithængende sengebøjle monteret på stolpe med T-beslag. Leveres i standardlængde på 195 cm og 210 cm. Sengebøjle 15A kan monteres både som enkelt- og dobbeltrække.

Lav risiko for skader
Sengebøjlens design er enkel og åben, hvilket modvirker koen i at komme i klemme - og dermed minimeres risikoen for skadede dyr. Samtidig minimerer sengebøjlens udformning også risikoen for trykskader på koen.  

God hygiejne
Sengebøjlens åbne udformning gør, at koen har let adgang til at rejse og lægge sig. Med brystrøret og nakkerøret styres koen til at ligge optimalt i båsen og dermed skabes mulighed for en god, lang hvileposition.

Forbedret dyrevelfærd
Bøjlens udformning giver stor bevægelsesfrihed og en god liggekomfort, og dermed optimeres betingelser for god dyrevelfærd.  

Lang holdbarhed
T-beslaget fordrer en let montage og er med til at sikre en stærk konstruktion, der mindsker risikoen for nedbrud samt opretholder en lang holdbarhed.

Projektsalg - din partner i stalden

At være partner i stalden kræver et stærkt samarbejde bygget på tillid. Vores mål er derfor, at levere stærke løsninger skabt til vækst for dig – og det gør vi ved at have fokus på processen både før, under og efter projektforløbet.

Komponentsalg - din direkte vej!

Med et stort og bredt produktprogram hos Jyden, får du adgang til et væld af velafprøvede og gennemudviklede komponenter til både kvæg- og svinestalde. Her finder du alt fra mindre fittings til selv store glasfibersiloer!

Jyden   |   Idomvej 2   |   DK-7570 Vemb   |   T: +45 97484099   |   F: +45 97484094   |   info@jyden.com