Log ind

Sengebøjle 10KA

Sengebøjle 10KA
Sengebøjle 10KA
Sengebøjle 10KA
Varenummer: H354-8250
Frithængende sengebøjle monteret på stolpe og med hævet frontrør. Leveres i standardlængde på 160 cm. Sengebøjle 10KA kan monteres både som enkelt- og dobbeltrække.

Specialdesignet bøjleudformning
Bøjlen er designet således, at koen ikke kan komme i klemme, hvilket minimerer risikoen for skadede dyr. Bagtil er bøjlen formet således, at koen får naturlig og optimal hvileposition i sengebåsen, hvilket sikrer et renere leje med en bedre hygiejne, lavere sygdomsfrekvens og øget mælkekvalitet til følge.

Hævet frontrør
Det nederste frontrør er hævet, hvilket giver stor bevægelsesfrihed og en god liggekomfort med det resultat, at der opstår færre trykskader. Ligeledes mindskes risikoen for tilskadekomne ungdyr, da gennemgang ved frontrør forhindres.

Fast U-jernsbeslag
Det faste U-jernbeslag sikrer en stærk konstruktion, der mindsker risikoen for nedbrud samt sikrer lang holdbarhed.

Prisen for 1 sengebøjle inkl. beslag (ekskl. stolper)


Relaterede varer
Artikler & fotogalleri
Projektsalg - din partner i stalden

At være partner i stalden kræver et stærkt samarbejde bygget på tillid. Vores mål er derfor, at levere stærke løsninger skabt til vækst for dig – og det gør vi ved at have fokus på processen både før, under og efter projektforløbet.

Komponentsalg - din direkte vej!

Med et stort og bredt produktprogram hos Jyden, får du adgang til et væld af velafprøvede og gennemudviklede komponenter til både kvæg- og svinestalde. Her finder du alt fra mindre fittings til selv store glasfibersiloer!

Jyden   |   Idomvej 2   |   DK-7570 Vemb   |   T: +45 97484099   |   F: +45 97484094   |   info@jyden.com