Log ind

Ren luft og optimeret ægproduktion

Ren luft og optimeret ægproduktion
Ren luft og optimeret ægproduktion
Ren luft og optimeret ægproduktion
Ren luft og optimeret ægproduktion
Ren luft og optimeret ægproduktion
Hos ægproducent Hans Rauff Hansen er der en gennemgående linje i forhold til ventilation på de to ejendomme, hvor der nu tilsammen produceres ca. 115.000 skrabeæg om dagen.

For Hans Rauff Hansen er en vigtig produktionsfaktor bl.a. et godt og velfungerende ventilationssystem, der kan yde den optimale ventilation ved både et minimum og maksimum luftbehov.

I 2014 faldt valget på en ventilationsløsning fra Jyden, hvor udsugningen sidder i væggen - og i kombination med skorstene minimeres støvudslip til omgivelserne. Løsningen har mange funktionsmæssige fordele, og sikrer bl.a. et meget rent miljø omkring udsugningsventilatorerne, og derved undgås dårlig luft ved indsugningsventilerne. Det minimerer forekomsten af fugt og urenheder i stalden og ligeledes reduceres risikoen for udefrakommende salmonellasmitte.

"Et af de primære formål var at sikre en optimal lysdæmpning inde i stalden, og det kunne løsningen med de sorte panelskorstene opfylde. Skorstenene mindsker lysindfaldet, og vi kan mærke, at
det påvirker specielt nye høns positivt, når de skal integreres i stalden. De har nemmere ved at finde deres døgnrytme, hvilket gør, at vi derved både opnår øget dyrevelfærd og en optimeret ægproduktion. På flere måder en stærk løsning skabt til vækst for ægproduktionen – og derfor vil næste stald, som bygges i 2015,
også blive installeret med præcis samme ventilationsløsning."

Hans Rauff Hansen, ægproducent, Stoholm, Danmark

Relaterede varer
EC-ventilation
Projektsalg - din partner i stalden

At være partner i stalden kræver et stærkt samarbejde bygget på tillid. Vores mål er derfor, at levere stærke løsninger skabt til vækst for dig – og det gør vi ved at have fokus på processen både før, under og efter projektforløbet.

Komponentsalg - din direkte vej!

Med et stort og bredt produktprogram hos Jyden, får du adgang til et væld af velafprøvede og gennemudviklede komponenter til både kvæg- og svinestalde. Her finder du alt fra mindre fittings til selv store glasfibersiloer!

Jyden   |   Idomvej 2   |   DK-7570 Vemb   |   T: +45 97484099   |   F: +45 97484094   |   info@jyden.com