Log ind

Projekt med god økonomi - i Rumænien

Projekt med god økonomi - i Rumænien
Gennem sit netværk i landbruget, blev Nicu Benta på bedste vis introduceret for Jyden. Han havde dermed erfaringer fra andre svineproduktioner med det velkendte inventar fra Jyden, og han var
godt tilfreds med indretning og funktion af stierne.

I 2012 besluttede han derfor at etablere to svinestalde med PVC-plankeinventar; 128 smågrisestier og 360 slagtesvinestier.

I efteråret 2014 bygger Nicu Benta endnu en slagtesvinestald – også med inventar fra Jyden.

"Det er ikke en tilfældighed, at jeg har valgt Jyden for anden gang. Jeg var meget tilfreds med den handel, jeg lavede med Jyden for et par år siden, og derfor har jeg valgt dem igen. Alt i projektforløbet blev løst med professionalisme.
Konsulenten havde et bredt kendskab til generelle staldbehov i forhold til optimering i en professionel svineproduktion. Leveringen til tiden – og staldløsningen var af bedste kvalitet!

Det nye projekt omfatter 240 slagtesvinestier, som vil blive fremstillet i Jydens fibermateriale. Det vil resultere i et lyst samt venligt staldmiljø, og desuden har fibermaterialet meget store fordele i forhold til rengøring og holdbarhed. Så for at være ærlig, så glæder jeg mig til at komme i gang med den nye slagtesvinestald."

Nicu Benta, Rumænien

Projektsalg - din partner i stalden

At være partner i stalden kræver et stærkt samarbejde bygget på tillid. Vores mål er derfor, at levere stærke løsninger skabt til vækst for dig – og det gør vi ved at have fokus på processen både før, under og efter projektforløbet.

Komponentsalg - din direkte vej!

Med et stort og bredt produktprogram hos Jyden, får du adgang til et væld af velafprøvede og gennemudviklede komponenter til både kvæg- og svinestalde. Her finder du alt fra mindre fittings til selv store glasfibersiloer!

Jyden   |   Idomvej 2   |   DK-7570 Vemb   |   T: +45 97484099   |   F: +45 97484094   |   info@jyden.com