ProfilStærke løsninger skabt til vækst


Jyden beskæftiger sig med udvikling, produktion og indretning af staldløsninger til både kvæg- og svinestalde. Derudover har Jyden flere populære nicheprodukter til fåre- og fjerkræsektoren.

Vores kerneområde er at levere skræddersyede og stærke løsninger skabt til vækst i landbruget. Det gør vi via innovative løsningsmodeller, som ikke alene opfylder alle krav – men som også går et skridt længere i forhold til arbejdsmiljø, dyrevelfærd og energioptimering. Faktorer, der spiller en afgørende rolle for en sund produktionsøkonomi. Vores vigtigste konkurrenceparameter er derfor kvalitet – det afspejler sig i vores produkter og i måden, der ageres på.

Med fokus på innovation og teknologi, betyder det at Jyden – i samarbejde med blandt andre professionelle landmænd og forskningsinstanser – er trendskabende og sætter nye standarder for indendørsmekanisering. Jyden tænker på fremtidens animalske produktion og er derfor en af Europas største totalleverandører af moderne staldsystemer.

Jyden blev grundlagt på dansk jord i 1923 og har siden da udviklet sig til en stor, international virksomhed med et omfattende produktprogram inden for staldinventar, foder- og transportsystemer, vand- og gulvløsninger, ventilation og meget mere.

Jyden eksporterer worldwide og har salgs- og repræsentationskontorer i Danmark, Sverige, Ukraine samt Kina.
Projektsalg - din partner i stalden

At være partner i stalden kræver et stærkt samarbejde bygget på tillid. Vores mål er derfor, at levere stærke løsninger skabt til vækst for dig – og det gør vi ved at have fokus på processen både før, under og efter projektforløbet.

Komponentsalg - din direkte vej!

Med et stort og bredt produktprogram hos Jyden, får du adgang til et væld af velafprøvede og gennemudviklede komponenter til både kvæg- og svinestalde. Her finder du alt fra mindre fittings til selv store glasfibersiloer!

Jyden   |   Idomvej 2   |   DK-7570 Vemb   |   T: +45 97484099   |   F: +45 97484094   |   info@jyden.com