Log ind

Ornelåge i panel

Ornelåge i panel
Ornelåge i panel
Ornelåge i panel
Ornelåge i panel
INDIVIDUEL INDRETNING - MED ORNELÅGE
For at stimulere brunst hos søerne, skal der være mulighed for direkte (tryne mod tryne) kontakt med mindst én orne. Herved fremmes ikke alene indtræden af brunst, men også iagttagelse af den. Ved opstaldning af søer individuelt i boks, indrettes stalden med gang foran boksene, opdelt med ornelåger for at afgrænse området.

OPTIMAL BRUNSTSTIMULERING
Jydens ornelåge er konstrueret med lukket panelinventar, og søerne kan ikke kigge eller skabe kontakt gennem ornelågen. Det fremmer derfor en optimal brunststimulering, da der skabes en overraskelseseffekt, når ornen vises for den pågældende gruppe af søer. Tydelige brunstsignaler giver mulighed for inseminering på det rigtige tidspunkt, hvilket dermed resulterer i færre omløbere.

TILPASSET OG FLEKSIBEL LØSNING
Jydens ornelåge leveres i panelinventar i tre standardbredder;
80 cm (tilpasses for gangbredde op til 110 cm)
120 cm (tilpasses for gangbredde op til 150 cm)
160 cm (tilpasses for gangbredde op til 190 cm)
Ornelågen har en højde på 110 cm.

GOD BRUGERVENLIGHED OG ARBEJDSTIDSBESPARELSE
Ved brunststimulering, når ornen er på gangen, kan personalet "fjernbetjene" ornelågen manuelt fra bagenden af soboksen, hvor ornelågen er placeret ud for. Således undgås spildtid for personalet ift. flytning af ornen til næste gruppe.    

LANG HOLDBARHED
Panellågen er har bl.a. den fordel at være resistent overfor de fleste kemikalier samt være slagfast mod dynamiske stød. Denne produktegenskab er med til at opretholde panellågen som ny og dermed sikre en lang holdbarhed.

Projektsalg - din partner i stalden

At være partner i stalden kræver et stærkt samarbejde bygget på tillid. Vores mål er derfor, at levere stærke løsninger skabt til vækst for dig – og det gør vi ved at have fokus på processen både før, under og efter projektforløbet.

Komponentsalg - din direkte vej!

Med et stort og bredt produktprogram hos Jyden, får du adgang til et væld af velafprøvede og gennemudviklede komponenter til både kvæg- og svinestalde. Her finder du alt fra mindre fittings til selv store glasfibersiloer!

Jyden   |   Idomvej 2   |   DK-7570 Vemb   |   T: +45 97484099   |   F: +45 97484094   |   info@jyden.com