Log ind

Montage på egen hånd

Montage på egen hånd
Montage på egen hånd
Montage på egen hånd
Brødrene Søren og Peter Mortensen, som sammen driver Torp Søgaard I/S ved Østbirk, kunne i februar 2012 invie deres nybyggeri.
Generelt for byggeriet gælder det, at Søren og Peter har udført en stor del af arbejdet på egne hænder.

Byggeriet består af en ungdyrstald med plads til 200 kvier i sengebåse, 4-rækket med foderbord i midten. Sengebåsene er indrettet med sengebøjler monteret på vandretliggende frontrør - type 6K i den ene halvdel af stalden for de små kvier og sengebøjle type 16 for de store kvier i den anden halvdel af stalden. Der er monteret fanggitter i hele stalden og der er fast gulv i skrabegangene.  Projektsalg - din partner i stalden

At være partner i stalden kræver et stærkt samarbejde bygget på tillid. Vores mål er derfor, at levere stærke løsninger skabt til vækst for dig – og det gør vi ved at have fokus på processen både før, under og efter projektforløbet.

Komponentsalg - din direkte vej!

Med et stort og bredt produktprogram hos Jyden, får du adgang til et væld af velafprøvede og gennemudviklede komponenter til både kvæg- og svinestalde. Her finder du alt fra mindre fittings til selv store glasfibersiloer!

Jyden   |   Idomvej 2   |   DK-7570 Vemb   |   T: +45 97484099   |   F: +45 97484094   |   info@jyden.com