Log ind

Kobårevogn

Kobårevogn
Kobårevogn
Kobårevogn
Kobårevogn
Varenummer: 1369-6000
Med denne type vogn kan du nu alene flytte dine syge/døde dyr. Fra sengelejet trækkes dyret over på vognen ved hjælp af seletøj og spil.

Det er også muligt at læsse dyr, som ligger på spalter. Her er det en fordel at være to personer ved bjærgning af dyret. Koen rulles over på pladen, som herefter trækkes op på vognen af spillet.

Pladen er udført i Jydens kendte glasfibermateriale, som er kendetegnet ved sin uovertrufne styrke og stivhed. Pladen ruller meget let af og på vognen vha. kuglelejer monteret på vognens skinner.

I forhold til et redningsabonnement, vil vognen hurtigt kunne give besparelser - og samtidig har du mulighed for at fjerne dyret, når behovet opstår.

Længde: ca. 2,45 cm. + trækstang (aftagelig)
Bredde: ca. 1,14 cm.

Projektsalg - din partner i stalden

At være partner i stalden kræver et stærkt samarbejde bygget på tillid. Vores mål er derfor, at levere stærke løsninger skabt til vækst for dig – og det gør vi ved at have fokus på processen både før, under og efter projektforløbet.

Komponentsalg - din direkte vej!

Med et stort og bredt produktprogram hos Jyden, får du adgang til et væld af velafprøvede og gennemudviklede komponenter til både kvæg- og svinestalde. Her finder du alt fra mindre fittings til selv store glasfibersiloer!

Jyden   |   Idomvej 2   |   DK-7570 Vemb   |   T: +45 97484099   |   F: +45 97484094   |   info@jyden.com