Log ind

Kipventilation

Kipventilation
Kipventilation
Kipventilation
Kipventilation
Kipventilation
Lang holdbarhed
Endegavlene er udført i søbestandig aluminium, og selve konstruktionen er udført i varmgalvaniseret stål, hvilket tilsammen sikrer en vejrbestandig og holdbar løsning.
På hver sin side af ventilationssystemet er der placeret en vindafvisningsplade, hvilket skaber et vakuum mellem ovenlysplade og vindafvisningsplade, hvorved udluftningen sker automatisk.

Individuelle løsninger
Naturlig ventilation er en ideel løsning - primært i kvægstalde, men kan også med fordel anvendes i svinestalde med løsdrift.  
Ventilationssystemet er opbygget i moduler af 2 meters længde. Bredden kan variere efter behov for lysåbningens størrelse – med en spændvidde fra 1500 til 3500 mm.

Som standard er ventilationssystemet udført med fast åben kip, men kan leveres med en regulerbar kip for at optimere og tilpasse ventilationen yderligere. Den regulerbare kip kan let eftermonteres på standardmodellen, eftersom det ikke kræver ændringer i konstruktionen.

Optimalt staldklima
Ventilationssystemet placeres på staldens tagkonstruktion med ovenlysplader i 10 mm. klar, flerlags polycarbonat, hvilket både giver en isolerende effekt og som samtidig sikrer god lysindtrængning i stalden.  

Nem regulering
Ventilation med regulerbar kip kan reguleres manuelt – individuelt for hver enkelt side. Individuel regulering er fordelagtig i perioder med kraftig vind mod en af kippens sider.

Alternativt kan ventilationssystemet tilsluttes en Linak-motor og elektronisk klimastyring, f.eks. en CC10-styring, hvor samtlige styringsprocesser i stalden kan samles i en og samme styring. Ved elektronisk klimastyring muliggøres en kontinuerlig og ensartet ventilation i stalden.

Projektsalg - din partner i stalden

At være partner i stalden kræver et stærkt samarbejde bygget på tillid. Vores mål er derfor, at levere stærke løsninger skabt til vækst for dig – og det gør vi ved at have fokus på processen både før, under og efter projektforløbet.

Komponentsalg - din direkte vej!

Med et stort og bredt produktprogram hos Jyden, får du adgang til et væld af velafprøvede og gennemudviklede komponenter til både kvæg- og svinestalde. Her finder du alt fra mindre fittings til selv store glasfibersiloer!

Jyden   |   Idomvej 2   |   DK-7570 Vemb   |   T: +45 97484099   |   F: +45 97484094   |   info@jyden.com