Log ind

Kalvehytte, mobil

Kalvehytte, mobil
Kalvehytte, mobil
Kalvehytte, mobil
Kalvehytte, mobil
Kalvehytte, mobil
Mobile/flytbare, udendørs kalvehytter i høj kvalitet. Kalvehytterne leveres som standard med tre bokse (á 1,2 x 1,25 m.), men kan også leveres på individuel bestilling.

Kalvehytterne er meget stabile og stærke med en varmgalvaniseret stålramme i 3-5 mm. profilrør. Bunden er lavet af en 3 mm. tåreplade og siderne består af vandfast, finsk finérplade.  

Til hver hytte er der monteret en frontlåge med 2 stk. skåle i rustfri stål. Kalvehytterne er konstrueret således, at bunden er kun ca. 20 cm over jorden. Taget er fremskudt, hvilket betyder at fodret holder sig tørt for kalvene - også i regnvejr!

Kalvehytterne flyttes nemt med minilæsser og er lette at rengøre pga. materialernes glatte overflade.  

Velegnet for kalve op til 60 kg. Kalvehytterne er med til at sikre sunde kalve med stor daglig tilvækst.

For pris og yderligere information, venligst kontakt os.

Projektsalg - din partner i stalden

At være partner i stalden kræver et stærkt samarbejde bygget på tillid. Vores mål er derfor, at levere stærke løsninger skabt til vækst for dig – og det gør vi ved at have fokus på processen både før, under og efter projektforløbet.

Komponentsalg - din direkte vej!

Med et stort og bredt produktprogram hos Jyden, får du adgang til et væld af velafprøvede og gennemudviklede komponenter til både kvæg- og svinestalde. Her finder du alt fra mindre fittings til selv store glasfibersiloer!

Jyden   |   Idomvej 2   |   DK-7570 Vemb   |   T: +45 97484099   |   F: +45 97484094   |   info@jyden.com