Log ind

Kalvebokse i paneler

Kalvebokse i paneler
Kalvebokse i paneler
Kalvebokse i paneler
Lang holdbarhed
Kalvebokse i panelinventar har rustfri front med plastplade forneden. Kalveboksene måler 120 x 140 cm  – med to bokse i en række.  
Indvendigt er panelcellerne produceret i en sandwichkonstruktion med en dimension på 51 mm - en konstruktion, som gør inventaret sikkert og stabilt.  

God hygiejne i stalden
Panelinventaret har en stærk og glat materialeoverflade, hvorved ophobning af skidt og bakterier minimeres. Den solide og glatte overflade skaber ligeledes mulighed for en nem og effektiv rengøring, hvilket fordrer gode hygiejneforhold – og dermed sundere kalve i stalden.
Derudover, er kalveboksene lette at flytte/ transportere i forbindelse med rengøring.

Enkel montage
Montage af kalveboksene er nem og enkel - og kan udføres på egen hånd.  

Projektsalg - din partner i stalden

At være partner i stalden kræver et stærkt samarbejde bygget på tillid. Vores mål er derfor, at levere stærke løsninger skabt til vækst for dig – og det gør vi ved at have fokus på processen både før, under og efter projektforløbet.

Komponentsalg - din direkte vej!

Med et stort og bredt produktprogram hos Jyden, får du adgang til et væld af velafprøvede og gennemudviklede komponenter til både kvæg- og svinestalde. Her finder du alt fra mindre fittings til selv store glasfibersiloer!

Jyden   |   Idomvej 2   |   DK-7570 Vemb   |   T: +45 97484099   |   F: +45 97484094   |   info@jyden.com