Log ind

Kalveboksblok, 120 x 140 cm, med løfteanordning

Kalveboksblok, 120 x 140 cm, med løfteanordning
Kalveboksblok, 120 x 140 cm, med løfteanordning
Kalveboksblok, 120 x 140 cm, med løfteanordning
Varenummer: H375-8210
Forskellige modulmuligheder
Kalveboksblokken kan monteres som enkelt- eller dobbeltrække med en skillevæg imellem. Det opfylder behovet for et optimalt kalveopdræt med lavere sygdomsfrekvens og et sundere miljø.Lodrette tremmer
Front- og sidestykke i kalveboksblokken har lodrette tremmer foroven, hvilket tilgodeser behovet for god social kontakt kalvene imellem. Fordelen ved lodrette tremmer er, at kalven har lettere ved at trække benene til sig igen, hvorved risikoen for skader minimeres.

Fleksibelt og flytbart bokssystem
Kalveboksblokken er udstyret med en praktisk løfteanordning, der gør det muligt at transportere kalveboksblokken, således at rengøring kan foregå hurtigt og effektivt.

Kalveboksrække med løfteanordning.
Komplet med skåle.

Mål - kalveboks:
Front: 120 cm
Side: 140 cm.

Vælg mellem 2 eller 4 bokse - i række eller blok.


Projektsalg - din partner i stalden

At være partner i stalden kræver et stærkt samarbejde bygget på tillid. Vores mål er derfor, at levere stærke løsninger skabt til vækst for dig – og det gør vi ved at have fokus på processen både før, under og efter projektforløbet.

Komponentsalg - din direkte vej!

Med et stort og bredt produktprogram hos Jyden, får du adgang til et væld af velafprøvede og gennemudviklede komponenter til både kvæg- og svinestalde. Her finder du alt fra mindre fittings til selv store glasfibersiloer!

Jyden   |   Idomvej 2   |   DK-7570 Vemb   |   T: +45 97484099   |   F: +45 97484094   |   info@jyden.com