Log ind

JLF14

JLF14
JLF14
JLF14
JLF14
Større trivsel og øget dyrevelfærd
JLF14 er en moderne og fleksibel faresti til løsgående søer med mulighed for beskyttelse af pattegrisene i den første tid omkring faring. Farestiens indretning giver optimale forhold for den løsgående so samt for pattegrisene, således at pattegrisedødeligheden minimeres.
Stien leveres med foderhjørne inklusiv rustfrit hjørnefodertrug til pattegrisene, hvilket betyder at de i ro og fred kan indtage foderet.  

Mindre risiko for skader og ihjellægning
I de første kritiske dage efter faring, begrænses soens råderum ved at anvende beskyttelsesbøjlerne - som i "åben tilstand" følger stiens side og klimahule. Denne stifunktion og design yder ekstra beskyttelse for pattegrisene, da risikoen for ihjellægning minimeres.
Farestiens beskyttelsesbøjle er frithængende og har derved ingen ben i bag. Det medvirker bl.a. til at pattegrisenes navlestreng ikke generes - og ligeledes minimeres risikoen for at soens biklove kommer til skade.

Optimal brugervenlighed  
Lågen ind i stien kan åbnes begge veje og gør fødselshjælp, dagligt opsyn samt flytning af smågrise og søer betydeligt lettere. Indretningen giver desuden mulighed for at personalet nemt kan manøvrere rundt og udføre de rutinemæssige opgaver i stien. Desuden kan baglågen på beskyttelsesbøjlen svinge rundt, således at den ikke behøver at blive afmonteret, når soen går løs i stien.  

Driftsikker løsning
JLF14 er konstrueret i et stærkt og holdbart fiber- eller alternativt glasfibermateriale med en tykkelse på kun 10 mm. Farestien er grundet materialevalget pladsbesparende, hvilket giver mulighed for flere m2 nettosti og derved kan bygnings- samt investeringsbehovet reduceres.
Fiber- /glasfibermaterialet er – trods tykkelsen – meget slidstærkt og resistent mod selv hårde slag og stød, hvilket sikrer en lang holdbarhed for stien.

Der er mulighed for at smigskære fiber-/glasfibermaterialet efter gulvfald. Derved slutter inventaret tæt mod gulvet og samtidig opnås besparelser i murerentreprisen (fravalg af udsparing i betongulv).

Projektsalg - din partner i stalden

At være partner i stalden kræver et stærkt samarbejde bygget på tillid. Vores mål er derfor, at levere stærke løsninger skabt til vækst for dig – og det gør vi ved at have fokus på processen både før, under og efter projektforløbet.

Komponentsalg - din direkte vej!

Med et stort og bredt produktprogram hos Jyden, får du adgang til et væld af velafprøvede og gennemudviklede komponenter til både kvæg- og svinestalde. Her finder du alt fra mindre fittings til selv store glasfibersiloer!

Jyden   |   Idomvej 2   |   DK-7570 Vemb   |   T: +45 97484099   |   F: +45 97484094   |   info@jyden.com