Log ind

JLF10

JLF10
JLF10


Videoen viser et eksempel på en JLF10-faresti. Farestien vises her i glasfibermateriale, men fås også i et gråt fibermateriale.

3D-tegningen viser JLF10-stien i "normal brug" og i situationen, hvor soens område kan afgrænses, så pattegrisene kan håndteres uden soens tilstedeværelse.


JLF10 er udviklet i samarbejde med førende forskere og innovative svineproducenter med løsgående, diegivende søer. Indretningen af en JLF10-sti giver soen større bevægelsesfrihed og mulighed for en mere naturlig adfærd i stien.

Mere plads til so og pattegrise
Observationer har vist større foderoptagelse hos soen, hvilket har en positiv effekt på mælkeydelsen og dermed øget tilvækst hos pattegrisene. Der er bedre tilgang til begge patterækker samtidigt, da soen ligger mere naturligt, hvilket optimerer mælkeoptagelsen for pattegrisene.

Et stærkt og rengøringsvenligt materiale
Fibermaterialet har en glat overflade, hvilket nedsætter ophobningen af bakterier, og derved muliggøres en nem og effektiv rengøring. Et renere staldmiljø bevirker lavere sygdomsfrekvens, og derved en større samt forbedret produktion. Desuden giver fibermaterialet en god lysgennemstrømning, hvilket er med til at sikre optimale arbejdsbetingelser.  

Rummelig pattegrisehule
Pattegrisehulen er placeret mod gangarealet, hvilket giver lettere adgang og dermed mulighed for arbejdstidsbesparelse. Med en bredde på 110 cm giver hulen ekstra god plads til pattegrisene, hvorved basis for en sund velfærd opnås.

Tilskæring efter gulvfald
Der er mulighed for at smigskære fibermaterialet efter gulvfald. Dette medfører, at inventaret bliver tætsluttende mod gulvet, og samtidig opnås besparelser i murerentreprisen (pga. fravalg af udsparing i betongulv).

Sikker og enkelt materiale
Fibermaterialet er kun 10 mm tykt, hvilket gør stien pladsbesparende med mulighed for flere m2 nettosti. En vigtig faktor, der især gør sig gældende ved nybyggeri, hvor bygnings- og investeringsbehovet således kan reduceres. Desuden er fibermaterialet, trods tykkelsen, meget slidstærkt og sikrer det en lang holdbarhed for stien.

Projektsalg - din partner i stalden

At være partner i stalden kræver et stærkt samarbejde bygget på tillid. Vores mål er derfor, at levere stærke løsninger skabt til vækst for dig – og det gør vi ved at have fokus på processen både før, under og efter projektforløbet.

Komponentsalg - din direkte vej!

Med et stort og bredt produktprogram hos Jyden, får du adgang til et væld af velafprøvede og gennemudviklede komponenter til både kvæg- og svinestalde. Her finder du alt fra mindre fittings til selv store glasfibersiloer!

Jyden   |   Idomvej 2   |   DK-7570 Vemb   |   T: +45 97484099   |   F: +45 97484094   |   info@jyden.com