Log ind

Baglåge JB Flex

Baglåge JB Flex
Baglåge JB Flex
Baglåge JB Flex
Baglåge JB Flex
Baglåge JB Flex
Baglåge JB Flex
Baglåge JB Flex
Baglåge JB Flex
Baglåge JB Flex
Varenummer: 1555-1200


Jyden har moderniseret sin populære baglåge, der gør det muligt at opgradere ældre, eksisterende bokse til et miljø med løsgående, drægtige søer for få penge.

Baglågen er let at installere og kræver ikke de store ændringer i stalden. Det giver mulighed for at etablere en funktionel løsning uden større indgreb - også set ud fra en økonomisk betragtning.

JB Flex-baglågen monteres på høje stolper bag de eksisterende bokse - uafhængig af boksenes udformning, længde og bredde.

Baglågens funktion betyder, at hvis soen allerede befinder sig i boksen på fodringstidspunktet, vil båglågen låse første gang soen forsøger at forlade boksen.

Bokse, der i fordringssituationen endnu ikke er i brug, vil give mulighed for soen at kunne påvirke lågen i indadgående retning, og når soen går ind i boksen, lukker og låser baglågen automatisk.

Når soen er fikseret i boksen, kan man manuelt – og meget enkelt -udløse låseenheden med én hånd og derved få lettere adgang for inspektion af soen.

Et manuelt håndtag giver samtidig mulighed for at kunne betjene en hel sektion af bokse samtidigt. Umiddelbart før fodring stilles håndtaget i ”fangeposition”, og når søerne har overstået fodringen, kan håndtaget igen stilles til ”friposition”.

Et alternativ er en automatisk styrefunktion ved hjælp af luftcylindere. Denne styringsfunktion kan som udgangspunkt integreres med eksisterende styreprogram til foderanlæg.

Baglågen kan monteres på såvel spalter som fast gulv. Alt i alt en løsning, hvor der er sat fokus på enkelthed og lang levetid, hvorfor baglågen er fri for fjedre og andre mekaniske dele, som udsættes for den daglige slitage.  

For yderligere information omkring JB Flex-baglågen eller generel indretning af stalde til drægtige søer, står Jydens erfarne konsulenter gerne til rådighed.

Komplet JB Flex-baglåge inkl. stolpe og beslag

Projektsalg - din partner i stalden

At være partner i stalden kræver et stærkt samarbejde bygget på tillid. Vores mål er derfor, at levere stærke løsninger skabt til vækst for dig – og det gør vi ved at have fokus på processen både før, under og efter projektforløbet.

Komponentsalg - din direkte vej!

Med et stort og bredt produktprogram hos Jyden, får du adgang til et væld af velafprøvede og gennemudviklede komponenter til både kvæg- og svinestalde. Her finder du alt fra mindre fittings til selv store glasfibersiloer!

Jyden   |   Idomvej 2   |   DK-7570 Vemb   |   T: +45 97484099   |   F: +45 97484094   |   info@jyden.com