Log ind

Innovativt design med godt miljø

Innovativt design med godt miljø
Innovativt design med godt miljø
Innovativt design med godt miljø
Vanselow Dairy GmbH er et landbrug med mælkeproduktion, der siden 2008 er ejet af Arjan Backx. På bedriften er der 980 malkekøer, og med opførelsen af en ny stald i 2014 vil der være plads til yderligere 816 køer.

"Den nye stald omfatter en innovativ indretning, der har fokus på staldlogistik og dyrevelfærd. Med et projekt af denne størrelse, er det en betingelse at flere faktorer tages i betragtning, da staldmiljøet er af afgørende betydning for både køerne samt for staldpersonalet. Gennem hele processen har vi haft stor tillid til Jyden, og vi har nu få et resultat, som vi er stolte af i hverdagen."
Arjan Backx, mælkeproducent og ejer af Vanselow Dairy GmbH, Siedenbrünzow, Tyskland

Projektsalg - din partner i stalden

At være partner i stalden kræver et stærkt samarbejde bygget på tillid. Vores mål er derfor, at levere stærke løsninger skabt til vækst for dig – og det gør vi ved at have fokus på processen både før, under og efter projektforløbet.

Komponentsalg - din direkte vej!

Med et stort og bredt produktprogram hos Jyden, får du adgang til et væld af velafprøvede og gennemudviklede komponenter til både kvæg- og svinestalde. Her finder du alt fra mindre fittings til selv store glasfibersiloer!

Jyden   |   Idomvej 2   |   DK-7570 Vemb   |   T: +45 97484099   |   F: +45 97484094   |   info@jyden.com