Log ind

Gummimåtte med 8 mm. topdug + 45 mm. latex og UniCup

Gummimåtte med 8 mm. topdug + 45 mm. latex og UniCup
Varenummer: 1997-1710
Malkekøer bruger det meste af deres tid på at æde, tygge drøv og hvile. Derfor er det netop vigtigt, at køerne har et godt og sikkert sengeleje med optimal liggekomfort. Der er mange muligheder for et godt liggeunderlag, og hos Jyden Bur har vi også flere varianter at vælge imellem - alt afhængig af pris og brugsmæssige egenskaber. Vores førsteklasses gummimåtte til sengebåse er en kombinationsmåtte bestående en 25 mm Unicup-måtte, 45 mm. latex samt øverst en 8 mm. gummitopdug. Denne unikke sammensætning gør underlaget særdeles blødt, formstabilt og skridsikkert. I praksis betyder det, at risikoen for trykskader minimeres grundet en elastisk overflade, som både er blød og behagelig at ligge på. Den skridsikre overflade giver køerne tryghed, når de rejser sig eller lægger sig ned. Undersøgelser har vist, at når køerne ligger godt, hviler de i længere tid, og dermed giver de mere mælk. Gummimåtte med 8 mm. topdug og 45 mm. latex og UniCup - i løbende meter. Gummimåtter bestilles i maks. 50 meter ad gangen.

Projektsalg - din partner i stalden

At være partner i stalden kræver et stærkt samarbejde bygget på tillid. Vores mål er derfor, at levere stærke løsninger skabt til vækst for dig – og det gør vi ved at have fokus på processen både før, under og efter projektforløbet.

Komponentsalg - din direkte vej!

Med et stort og bredt produktprogram hos Jyden, får du adgang til et væld af velafprøvede og gennemudviklede komponenter til både kvæg- og svinestalde. Her finder du alt fra mindre fittings til selv store glasfibersiloer!

Jyden   |   Idomvej 2   |   DK-7570 Vemb   |   T: +45 97484099   |   F: +45 97484094   |   info@jyden.com