Fjerkræ

Skålefodring

Jyden har et skålefodringssystem for daggamle kyllinger, der får dyrene rigtigt fra start uden behov for supplerende skåle eller bakker. Skålene er kendetegnet ved høj kvalitet, er lette at anvende og rengøre - og desuden sikrer de et lavt foderforbrug og høj tilvækst hos kyllingerne.

Tilknyttet fil: File iconSkålefodring (3 MB)

Rendefodring

Rendefodring er baseret på kædetræksprincippet - og fodermaskinen leveres i to forskellige modeller ift. tankkapacitet.

Tilknyttet fil: File iconRendefodring (7 MB)

Butterfly feeding

Vil du opgradere det eksisterende fodringssystem, er butterfly-systemet en nem og enkel løsning at installere.
- Kyllingerne går ikke op i skålen, da den har en passende lav højde, så de kan nå foderet.
- Nem at justere - alle bakker justeres på samme tid.
- Let at rengøre - skålene åbnes, så de er nemme at vaske.
- Skålene gøres bredere og dybere i takt med at dyrene vokser.

Vandsystem

Jydens Aktive-drikkevandssystem opfylder dyrenes behov og opgraderer fortidens teknologi med nutidens forbedring, hvilket fordrer gode, produktive resultater.

Aktive-drikkevandssystemet er konstrueret, så det passer til de fleste systemer med J-lås. Med en adapter til firekantet rør, kan Aktive-systemet ligeledes tilsluttes eksisterende vandsystemer.Kalkuner - på op til seks uger - der opdrættes med BIG Z opnår bedre resultater end de kalkuner, der bliver opdrættet med rundvandere. Kalkunerne får hygiejnisk vand uden spild og tørrere strøelse.

Jyden leverer ligeledes alle former for traditionelle vandsystemer som f.eks. rundvandere og rustfrie vandere.


Vægte

Der er flere løsninger til vejesystemer - f.eks. kipvægte og elektroniske vægte;

Kipvægte
Vejesystemet er baseret på et kontinuerligt portionsafvejningssystem, hvor materialet konstant løber gennem vægten med en given kapacitet.

Vægtene er beregnet for anvendelse i forbindelse med transportanlæg for ind- og udvejning fra siloer, renseanlæg, foderanlæg o. lign., samt for afvejning ved tilberedning af foderblandinger eller andre blandinger.
Vægtene kan leveres i 1- eller 2-rums vægte. 2-rums vægtene kan leveres i 5 kg, 10 kg, 25 kg, eller 50 kg. pr. rum. 1-rums vægtene leveres i 50 kg eller 100 kg.

Elektroniske vægte
Vægtene består af et støvtæt hus med fodertilførsel i toppen og foderudgang i bunden. Indeni huset findes to vejeceller. Tømning sker ved at en gearmotor drejer beholderen en omgang. En microcomputer styrer vægten, beregner og lagrer de afvejede mængder. I vægtene er der endvidere indbygget alarmfunktioner, som aktiveres ved strømsvigt samt fejl ved fodertilførsel eller ved gearmotor.
Vægtene leveres med kapacitet op til 8000 kg. pr. time. Anvendes også til foderblandingsanlæg.
Der er mulighed for blanding af op til syv fodermidler.

Projektsalg - din partner i stalden

At være partner i stalden kræver et stærkt samarbejde bygget på tillid. Vores mål er derfor, at levere stærke løsninger skabt til vækst for dig – og det gør vi ved at have fokus på processen både før, under og efter projektforløbet.

Komponentsalg - din direkte vej!

Med et stort og bredt produktprogram hos Jyden, får du adgang til et væld af velafprøvede og gennemudviklede komponenter til både kvæg- og svinestalde. Her finder du alt fra mindre fittings til selv store glasfibersiloer!

Jyden   |   Idomvej 2   |   DK-7570 Vemb   |   T: +45 97484099   |   F: +45 97484094   |   info@jyden.com