Log ind

Faresti i fibermateriale

Faresti i fibermateriale
Faresti i fibermateriale
Faresti i fibermateriale
Faresti i fibermateriale
Faresti i fibermateriale
Faresti i fibermateriale
Faresti i fibermateriale
Varenummer: H540-1000
Kassestien er den oftest anvendte faresti, hvilket skyldes det effektive og høje produktionsresultat, som stien kan levere. Med fokus på driftsøkonomi, brugervenlighed og holdbarhed, er vores kassesti opbygget i materialer og med funktioner, som kan påvirke disse parametre i en positiv retning.  
Kassestien findes i to varianter - i planker eller fibermateriale. Begge materialer har en glat overflade, hvilket nedsætter ophobningen af bakterier og muliggør en nem, effektiv rengøring. Et renere staldmiljø betyder lavere sygdomsfrekvens og derved en større samt forbedret produktion.

Sikkert og enkelt materiale
Fiber har en minimal volumen i forhold til planker. Pladerne er kun 10 mm. tykke, hvilket gør stien pladsbesparende med mulighed for flere m2 nettosti. En vigtig faktor, der især gør sig gældende ved nybyggeri, hvor bygnings- og investeringsbehovet således kan reduceres. Fibermaterialet er, trods tykkelsen, meget slidstærkt og i kombination med galvaniseret jern, sikrer det en lang holdbarhed for stien.

Effektiv bokskonstruktion
En skrå overbygning bevirker at soen ikke kan vende sig, og derved minimeres risikoen for skader. Farevingen har, udover den fordel at kunne tilpasses individuelt efter soens størrelse, en indsnævring i vingen, hvilket hindrer soen i at smide sig på pattegrisene, så de ligges ihjel. Ved sidevendte bokse er der monteret et svingbart bagelement, som har en praktisk funktion i forbindelse med fødselshjælp, og derved sikres flere levendefødte grise.

Valg af trug
Farestien kan leveres med et trug i polyester, plast eller rustfrit stål. Det rustfrie ståltrug har et integreret foderrør, der udover at være rengøringsvenligt, hindrer dannelsen af mug og foderspild.

Rummelig pattegrisehule
Pattegrisehulen fås i en bredde på 65 cm eller 80 cm. God plads til pattegrisene er grundlag for at opnå en sund velfærd. Hulen er udført i et slidstærkt plastmateriale, der tilgodeser en problemfri rengøring og dermed en bedre hygiejne.

Tilskæring efter gulvfald
Der er mulighed for at smigskære fibermaterialet efter gulvfald. Dette medfører at inventaret bliver tætsluttende mod gulvet, og samtidig opnås besparelser i murerentreprisen (pga. fravalg af udsparing i betongulv).Mtr.
Relaterede varer
Foderbakke, plast
Fem fede fordele
• Højere produktivitet
• Mindre risiko for skader
• Forbedret hygiejne
• Øget dyrevelfærd
• Optimeret arbejdsmiljø

Projektsalg - din partner i stalden

At være partner i stalden kræver et stærkt samarbejde bygget på tillid. Vores mål er derfor, at levere stærke løsninger skabt til vækst for dig – og det gør vi ved at have fokus på processen både før, under og efter projektforløbet.

Komponentsalg - din direkte vej!

Med et stort og bredt produktprogram hos Jyden, får du adgang til et væld af velafprøvede og gennemudviklede komponenter til både kvæg- og svinestalde. Her finder du alt fra mindre fittings til selv store glasfibersiloer!

Jyden   |   Idomvej 2   |   DK-7570 Vemb   |   T: +45 97484099   |   F: +45 97484094   |   info@jyden.com