Din partner i stalden

At være partner i stalden kræver et stærkt samarbejde bygget på tillid. Vores mål er derfor, at levere stærke løsninger skabt til vækst for dig – og det gør vi ved at have fokus på processen både før, under og efter projektforløbet.

I | Idefase

Med udgangspunkt i sparring på dine ideer og visioner, fører vi alle relevante aspekter ind i projektet på det strategiske plan. Vi opererer med flere løsningsmodeller uden at gå på kompromis med kvaliteten. De økonomiske konsekvenser kalkuleres for de faktorer, der har betydning for en effektiv drift, og i fællesskab finder vi netop den løsning, der kan forbedre din produktionsøkonomi.


II | Behovsfase

Ud fra projektets rammer konkretiserer vi dine behov, og udarbejder dernæst et skræddersyet tilbud til dig. Når tilbuddet er accepteret, og aftalen indgået, er projektering og visualisering de næste skridt. Vi anvender et højteknologisk design- og dokumentationssystem, der sikrer et præcist layout, hvor alle detaljer er nøje defineret. Det gør visualiseringen klar og entydig.


III | Handlingsfase

Projektstyring er synonym med klar kommunikation og koordination. Med et godt erfaringsgrundlag er vi vant til at kommunikere med byggeingeniører, konsulenter og andre fagfolk. Vi deltager gerne i byggemøder, koordinerer med andre samarbejdspartnere, og er med til at sikre, at projektet kommer rettidigt i mål.

Har du valgt at montere på egen hånd, giver vi kyndig vejledning i, hvordan du bedst griber montagesituationen an. Vælger du i stedet at få vores kvalificerede montører til at udføre opgaven, giver vi vores garanti for en sikker og korrekt montage.


IIII | Evalueringsfase

Når løsningen er implementeret, gennemgår vi funktionerne sammen med dig. På den måde sikrer vi en klar overlevering, så du kan indvie stalden efterfølgende. Desuden giver vi gerne råd og vejledning i forhold til service og vedligeholdelse – så du bevarer en høj driftssikkerhed i stalden.

Vi ønsker og tilstræber i høj grad også at høre om dine oplevelser med stalden. Dine feedbacks og inputs bruger vi aktivt til udvikling af vores fremtidige løsninger.


Projektsalg - din partner i stalden

At være partner i stalden kræver et stærkt samarbejde bygget på tillid. Vores mål er derfor, at levere stærke løsninger skabt til vækst for dig – og det gør vi ved at have fokus på processen både før, under og efter projektforløbet.

Komponentsalg - din direkte vej!

Med et stort og bredt produktprogram hos Jyden, får du adgang til et væld af velafprøvede og gennemudviklede komponenter til både kvæg- og svinestalde. Her finder du alt fra mindre fittings til selv store glasfibersiloer!

Jyden   |   Idomvej 2   |   DK-7570 Vemb   |   T: +45 97484099   |   F: +45 97484094   |   info@jyden.com