Log ind

Aniheater varmelampe

Aniheater varmelampe
Aniheater varmelampe
Aniheater varmelampe
Aniheater varmelampe
I farestalden kan pattegrisenes trivsel optimeres betragteligt ved brug af Aniheater, der monteres i låget til pattegrisehulen. Aniheater sikrer og opretholder en optimal temperatur i pattegrisehulen - og giver samtidig en lav overfladetemperatur, hvilket giver bedre betingelser for pattegrisene i hulen.
Aniheater varmelampe kan også anvendes i smågrisestalde.

Stor energibesparelse
Aniheater er den nye varmelampe til fare- og smågrisestalden, som løser alle kendte problemer med  traditionelle glødetrådslamper. Aniheater spreder varmen bedre end traditionelle varmelamper og har et lavt varmetab fra bagsiden. Al energien bliver omsat til varme. Den specielle udformning gør, at Aniheater har en lavere overfladetemperatur, som dermed er mere sund og giver mere plads til flere grise.

Nem at rengøre
Aniheater er 100% vandtæt og tåler rengøring med højtryksrenser. Det er derfor ikke nødvendigt at fjerne Aniheater ved rengøring, hvilket sparer meget tid i farestalden.

Fleksibel løsning
Til Aniheater anvendes en simpel manuel styreboks, som indeholder en afbryder og en omskifter mellem fuld effekt og halv effekt.
Efter 3-5 dage kan pattegrisene normalt godt klare sig med mindre varme, og der kan skiftes fra fuld til halv effekt. Herved spares energi i forhold til at køre med fuld effekt hele tiden, og pattegrisenes komfort forbedres i forhold til at slukke helt for varmen.

Lang levetid
Aniheater har en lang levetid. Du vil aldrig opleve kolde grise på grund af en sprunget varmepære. Aniheater føres i 100 W og 150 W.

Projektsalg - din partner i stalden

At være partner i stalden kræver et stærkt samarbejde bygget på tillid. Vores mål er derfor, at levere stærke løsninger skabt til vækst for dig – og det gør vi ved at have fokus på processen både før, under og efter projektforløbet.

Komponentsalg - din direkte vej!

Med et stort og bredt produktprogram hos Jyden, får du adgang til et væld af velafprøvede og gennemudviklede komponenter til både kvæg- og svinestalde. Her finder du alt fra mindre fittings til selv store glasfibersiloer!

Jyden   |   Idomvej 2   |   DK-7570 Vemb   |   T: +45 97484099   |   F: +45 97484094   |   info@jyden.com